Yıldırım Tıp Merkezi 2018’de şifa dağıtmaya devam ediyor

02.05.2018
A+
A-

Yıldırımlılar’ın şifa kapısı Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde 2018’in ilk 4 ayında 59 bin 870 kişiye poliklinik hizmeti verilerek sağlıklarına katkıda bulunuldu.

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tıp merkeziyle ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarından olan sağlık alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle örnek çalışmalara imza atıyor.

Yıldırımlıların şifa kapısı Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, ilçe sakinlerinin sağlığını korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Uzman doktor kadrosu, sağlık personelleri ve tüm çalışanlarıyla Yıldırımlılara şifa dağıtan Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, 2018’in ilk 4 ayında 59 bin 870 kişiye poliklinik hizmeti vererek ilçedeki sağlık çalışmalarında ön plana çıktı. Dahiliye polikliniği, çocuk polikliniği, kadın doğum polikliniği, diş polikliniği, kulak burun boğaz polikliniği, göz polikliniği ve acil polikliniği hizmetlerinin gerçekleştirildiği merkezde laboratuvar tetkik işlemleri de yapılıyor. Aynı dönem içerisinde 1219 ilçe sakinine hasta nakil hizmeti verilirken, defin hizmetleriyle de 955 vatandaşa hizmet verildi.

MODERN KOŞULLARDA UZMAN KADRO

Yerel yönetim olarak asli hizmetlerin yanında insana dokunan çalışmaları gerçekleştirmeye büyük önem verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’de tıp merkezi hizmeti veren 5 belediyeden biri olarak hemşehrilerimizin sağlığını ön planda tutuyoruz. Asli hizmetlerimizin yanında toplumların geleceğine yapılan en büyük yatırım olan eğitime de destek olurken, insanlarımızın sağlığını korumak ve hastalarımıza şifa bulmak adına sosyal belediyecilik faaliyetlerimizde sağlık yatırımlarımıza da büyük önem veriyoruz. Hastane niteliklerinde koşullar, modern ekipmanlar ve uzman çalışanlarımızla Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’mizle vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.