Yavuzselim Mahallesi’ne 32 derslikli okul için imzalar atıldı

Yavuzselim Mahallesi’ne 32 derslikli okul için imzalar atıldı
18.05.2018
A+
A-

Yavuzselim Mahallesinde eğitim veren Yavuzselim İlkokulunun yıkılarak yerine yapılacak olan 32 derslikli ilköğretim okulunun protokol imza töreni Heykel Valilik Binasında yapıldı.

Törene Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Hayırsever İşadamı Hilmi Şensoy katıldı.

İçerisinde çok amaçlı salon, jimnastik salonu, kütüphane gibi sosyal donatıları bulunacak olan okulla ilgili bilgi veren Vali Küçük, 3 milyon lirasının Hayırsever İşadamı Hilmi Şensoy tarafından geri kalanının ise Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılacağını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Yavuzselim Mahallesinde çocuk nüfusunun yoğun olduğu ve bu sebeple de okul ihtiyacının elzem olduğu bölgelerden biri olduğuna vurgu yaptı. Yapılacak okulun bölgenin eğitim öğretim ihtiyacının karşılanması konusunda büyük önem taşıdığını ve okulun en kısa sürede yapımının tamamlanacağını belirten Aktaş, Bursa’da belediyelerin ve hayırseverlerin katkılarıyla çok sayıda okul yapıldığını söyledi. Aktaş, Bursa’ya hayırlı olmasını dilekleriyle emeği geçen herkese teşekkür etti.  Konuşmaların ardından imzalar atıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.