Yandaş gazeteciyi dövenler tutuklandı

Yandaş gazeteciyi dövenler tutuklandı
18.06.2019
A+
A-

Türk askerine “Eşek” diyen Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ı döven dört kişi tutuklandı. Daha önce muhalif gazetecileri çok daha ağır şekilde darp edenler serbest bırakılmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edilen Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö, Savaş K’nin Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ifadeleri alındı. Şüpheliler ifadelerinde, Ankara’da oturduklarını ve olaydan bir gün önce İstanbul’a geldiklerini belirtti.

Saldırının planlı olmadığını söyleyen şüpheliler, yoldan geçerken Alan’ı gördüklerini, çıkan tartışma sonucu darp eylemini gerçekleştirdiklerini öne sürdüler. İfadeleri tamamlanan zanlılar, savcılık tarafından “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Şüpheliler Serdar A, Bayram G, Ferhat Ö, Savaş K. nöbetçi sulh ceza hakimliğince “silahla kasten yaralama” suçlarından tutuklandı.

MUHALİF İSİMLERİ DÖVMEK SERBEST!

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atıp linç girişimde bulunanlar, ülkücü yazar Yavuz Selim Demirağ ve sert çıkışlarıyla tanınan yazar Sebahattin Önkibar’ı çok daha ağır şekilde darp eden zanlılar serbest bırakılmıştı. Diğer muhalif isimler gibi, ülkücü yazar Yavuz Selim Demirağ’a planlı bir şekilde öldürme kastıyla saldıranlar da serbest bırakıldı.

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.