Veteran atlet Murat Kaçar’dan 3 altın madalya…

Veteran atlet Murat Kaçar’dan 3 altın madalya…
29.01.2019
A+
A-

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda başarının altına imza atan Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti  Dr. Murat Kaçar, Masterler Salon Türkiye Şampiyonası’ndan  3 altın madalya kazanarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen Masterler Salon Türkiye Şampiyonası’na, Nilüfer Belediyespor adına katılan Dr. Murat Kaçar, şampiyonadan 3 altın madalya ile döndü.

Dr. Murat Kaçar 70 yaş kategorisinde 60 metrede 9.81, 60 metre engeli de 11.54, 200 metre koşuda da ise 30,36’lık dereceler elde ederek üç dalda da altın madalya kazandı.

Veteran atlet Kaçar’ı başarısından dolayı kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Tüm sporların atası olarak bilinen atletizmde hem Bursa’yı hem de ülkemizi bir çok şampiyonlukları  ile dünyaya tanıtan,  gençlerimize örnek olan sporcumuz Dr. Murat Kaçar’ı tebrik ediyorum” dedi.

Dr. Murat Kaçar, 02-03 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Balkan Masterler Salon Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.