Vekil Özen’den Dündar’a tebrik ziyareti

Vekil Özen’den Dündar’a tebrik ziyareti
09.04.2019
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Osmangazi’de üçüncü kez başkan seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanlığı’na seçilen ilk başkan olarak tarihe geçen Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, makamında ziyaret ettiği Başkan Dündar’a yeni döneminde başarılar diledi.

Özen’i misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Dündar, “Vatandaşlarımızla ortak hareket ederek, Osmangazimizi daha güzel yerlere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerek Bursa’nın gerekse de Osmangazi’nin gelişip, güzelleşmesine, sosyal ve ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak yeni projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceğiz. Bu dönem Osmangazi için çok daha başarılı işlerin hayata geçirildiği bir dönem olacak” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de ustalık dönemi için Başkan Dündar’ı tebrik ederek, “Seçim sürecinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların karşılığını çok şükür aldık. İnşallah hep birlikte, güçlü bir şekilde 2023 hedeflerine doğru yürüyeceğiz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.