Vatandaştan Erdoğan’ın o sözlerine gönderme: ‘Anamı da aldım geliyorum’

Vatandaştan Erdoğan’ın o sözlerine gönderme: ‘Anamı da aldım geliyorum’
22.06.2019
A+
A-

İstanbul seçimleri için kente dönen vatandaşlardan Ercan Oduncuoğlu, annesi ile çektiği bir fotoğrafı ‘Anamı da aldım geliyorum’ diye paylaşarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göndermede bulundu.

YSK’nın İstanbul seçimlerini 23 Haziran’da yenileme kararı almasının ardından tatile çıkan İstanbullular kente dönmeye başladı. İstanbul’da yaşayan Ercan Oduncuoğlu isimli bir vatandaşın annesi ile birlikte paylaştığı bir fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir çiftçiye ‘ananı da al git’ dediği sözlerine gönderme yapması kısa sürede paylaşım rekorları kırdı.

Çiftçinin bu göndermeli fotoğrafı, “Ananı da al git demiştin ya ben sana inat Anamı da aldım geliyorum bekle bizi İstanbul her şey çok güzel olacak” sözleriyle paylaşan Ercan Oduncuoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2006’da Mersin’de bir çiftçiye ‘ananı da al git’ demiş, aradan yıllar geçmesine rağmen bu ifade unutulmamıştı.

Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir mitinginde o sözleri hatırlatarak İmamoğlu’nun Ordu Valisi’nden özür dilemesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenmiş, ‘Ananı da al git’ dediğin çiftçiden özür diledin mi?” diye sormuştu.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.