Van’da 3 Türk vatandaşında koronavirüs şüphesi

Van’da 3 Türk vatandaşında koronavirüs şüphesi
23.02.2020
A+
A-

İran’dan Kapıköy Gümrük Kapısı’ndan giriş yapan 3 Türk vatandaşında yüksek ateş sebebiyle koronavirüs doğrultusunda tedavisine başlandığı yetkililer tarafından doğrulandı.

Van’dan koronavirüs iddiası geldi. İran’dan Kapıköy Gümrük Kapısı’ndan giriş yapan 3 Türk vatandaşının koronavirüs tehdidi doğrultusunda şüpheli nezdinde tedavi altına alındığı kaydedildi.

3 Türk vatandaşının koronovirüs tehdidi taşıdığı ve bu nedenle yüksek ateş şikayeti ile hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi. Türk vatandaşlarında doktorların koronovirüs ile ilgili araştırmalar yapacağı belirtildi. Hakkari’de de bir çocuğun daha koronovirüs iddiası ile tedavi altında olduğu dile getirildi.

Tedavilerine Başlandı

İran’da koronovirüsten ölenlerin olması sonrasında bir haberde Van’dan geldi. Saray ilçesinde bulunan Kapıköy Gümrük Kapısı’ndan İran’dan Türkiye’ye giriş yapan 3 Türk vatandaşının yüksek ateş şikayeti ile gözlem altına alındığı ve tedavilerine hemen başlandığı ifade edildi.

Yetkililer ise henüz erkenden konuşmanın doğru olmadığını kaydederek yüksek ateş bulunan 5 kişinin tedavilerine başlandığı kaydedildi. Bununla beraber İran ile irtibatlı sınır kapılarının hepsinde bugünden itibaren ateş ölçer sistemin devreye alınacağı belirtildi. Hastane çalışanlarının lüzumsuz dedikodulara ve spekülasyonlara sebebiyet vermemek adına uyarıldığı kaydedildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.