Vali Canbolat’tan Berat Gecesi mesajı

Vali Canbolat’tan Berat Gecesi mesajı
07.04.2020
A+
A-

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Berat Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Berat Gecesini tebrik eden Canbolat,  dua ve tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bu gecenin, manevi dünyaların aydınlanması için bir fırsat olduğunu belirtti.

Canbolat, Berat Gecesinin inananlar için bir arınma ve yeniden başlangıç fırsatı olduğunu kaydederek, mesajında şunları  söyledi:

”Bu gece yeni bir Berat Gecesi’ni daha birlikte idrak etmenin huzur, sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız.

Berat; borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan beraat etme, kurtulma, günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmak demektir.

Ramazan Ayı’nın müjdecisi Berat Gecesi ise arınma gecesi, yeniden başlangıç gecesidir. Kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Dua ve tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bu gece manevi dünyamızın aydınlanması için bir fırsattır. İçinde sonsuz hayırlar saklayan bu gece bizler için dualarımızın kabulüne vesile olsun.

Ramazan Ayı’nın müjdecisi bu gecenin, Bursalı hemşehrilerime, ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünya insanlığına başta sağlık olmak üzere barış ve huzur getirmesi temennisiyle, aziz milletimizin ve Bursalı hemşehrilerimizin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin ve tüm insanlığın her türlü dert ve sıkıntıdan kurtulmasını, Ramazan Ayı’na günah yüklerimizden arınmış gönüllerle girebilmeyi diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.