Vali Canbolat: Rengim, Yeşil Beyaz

19.11.2018
A+
A-

Bursa’nın yeni Valisi Yakup Canbolat, ASGD Genel Merkez Yönetimi’ni kabul etti. Canbolat, Bursaspor’un başarılı olmasını arzu ettiğini belirterek, “Benim rengim Konya’dayken de zaten yeşil beyazdı. Bursa’da olmaktan çok mutluyum” dedi.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkez Yönetimi, Bursa’daki görevine başlayan yeni  Vali Yakup Canbolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Canbolat, sporun ilgi alanlarından biri olduğunu ifade ederken, Bursaspor’un, bir Anadolu takımı olarak başarılı olmasını arzu ettiğine işaret etti. “Benim rengim yeşil beyaz” diyen Vali Canbolat, “Benim rengim Konya’dayken zaten yeşil beyazdı, dolayısıyla değişmedi, şimdi de yeşil beyaz. Bundan da çok memnunum. Spor özellikle de futbol, özünde bir centilmenlik mücadelesidir. Zaten öyle de olmalıdır. Bazen istenmeyen hadiseler olsa da futbolseverlerimizin çok büyük çoğunluğu genelde sağduyuludur. Bursa’da gerek spor camiası gerekse Bursaspor’a gönül verenler ile de zaten hep iç içe olacağız” dedi.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da, Vali Canbolat’a yeni görevinde başarılar dilerken, derneğin gerçekleştirdiği projeleri anlattı. ASGD’nin son yıllarda sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğini vurgulayan Erdoğan, söz konusu projelere Bursa Valiliği’nin verdiği destekten ötürü Canbolat’a teşekkür etti. Genel Başkan Erdoğan, “ASGD olarak özellikle sporda şiddetin önlenmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Seminerler, paneller, konferanslar ve eğitim çalışmaları şeklinde devam eden etkinliklerimizi, ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra yine sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, uluslararası nitelikte organizasyonlar yapıyoruz. Türk Dünyası ülkeleri, Balkanlar ve Ortadoğu coğrafyasını kapsayan bu etkinliklerimizle, şehrimiz ve ülkemizin gelişimine katkı koymayı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyarette ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ın yanı sıra Genel Başkanvekili Yüksel Baysal, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğdu, ASGD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Çetin ve Niyazi Aşır hazır bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.