Ümit Özdağ’dan Ömer Çelik’in Venezuela açıklamalarına tepki!

Ümit Özdağ’dan Ömer Çelik’in Venezuela açıklamalarına tepki!
24.01.2019
A+
A-

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in Venezuela’da yaşananlar hakkındaki açıklamalarına tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “Peki Ömer bey siz neden Suriye’de Esad yerine başkan atamaya çalışıyorsunuz?” diye sordu.

Venezuela’da yaşananlar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çelik’e İYİ Parti’den tepki geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Çelik’in “Hiçbir ülke Venezüella’ya başkan atayamaz. Demokrasiyle yönetilen ülkelerin başka bir ülkeye başkan atamaları tam bir saçmalık ve saldırganlıktır” sözlerine “Peki Ömer bey siz neden Suriye’de Esad yerine başkan atamaya çalışıyorsunuz?” şeklinde tepki gösterdi.

Kendi sosyal medyası üzerinden açıklama yapan Ümit Özdağ, “AKP sözcüsü Ömer Çelik Venezuela konusunda “Hiç bir ülke bir başka ülkeye başkan atayamaz” demiş.

Çok haklı olduğunu düşünüyorum. Peki Ömer bey siz neden Suriye’de Esad yerine başkan atamaya çalışıyor, Suriye ordusu yerine milli ordu adıyla ordu kuruyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

İşte Özdağ’ın o tweeti:

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.