Ümit Özdağ’dan AKP’li Ömer Çelik’e çok sert yanıt!

Ümit Özdağ’dan AKP’li Ömer Çelik’e çok sert yanıt!
11.11.2020
A+
A-

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’e İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan çok sert yanıt geldi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İYİ Parti ile AKP gizli anayasa yaptığında dair iddialarına AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten cevap gelmişti.

Özdağ’ın AKP’li Çelik’e cevabı çok sert oldu.

Özdağ, cevabında şu ifadeleri kullandı:

“Ömer Çelik bu yalan ise bu yalanı Uğur Poyraz’ı arayarak sorun. Neden sağda solda adınızı kullanarak yalan söylüyor? Bu konuda şahitler var.”

ÖMER ÇELİK NE DEDİ?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Ümit Özdağ’ın açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından sert söylemlerde bulundu. Ümit Özdağ, İYİ Parti’nin AKP ile gizli anayasa görüşmeleri yaptığını iddia etmişti.

Ömer Çelik, Twitter hesabından “Ümit Özdağ adlı şahıs ahlaksız bir yalan söylemiş. İsmimi de anarak Ak Parti ile İyi Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler ve gizli bir yeni anayasa çalışması yapıldığı şeklinde tamamen uydurma olan, hiçbir gerçekliğe dayanmayan bir açıklama yapmıştır.” açıklamasında bulundu.

“SİYASETİN EN AHLAKSIZ ÖRNEKLERİNDENDİR”

Ömer Çelik’in açıklamasının tamamı şu şekilde;

Ümit Özdağ adlı şahıs ahlaksız bir yalan söylemiş. İsmimi de anarak Ak Parti ile İyi Parti arasında bir süredir gizli görüşmeler ve gizli bir yeni anayasa çalışması yapıldığı şeklinde tamamen uydurma olan, hiçbir gerçekliğe dayanmayan bir açıklama yapmıştır.

Bu şahsın ifade ettiği yalanlar, yalan siyasetinin en ahlaksız örneklerindendir. Biz kapalı kapılar arkasında hiç kimseyle konu ne olursa olsun bir çalışma yapmayız. Yaptığımız ve yapacağımız her işi milletimizin gözü önünde yaparız.

Ümit Özdağ’ın bu iftirası en hafif tabirle utanmazlıktır. Yalan yanlış sözlerle şahsımı hedef alması siyaset değil, ahlaksızlıktır.

Siyasetin bu kadar çirkin ve kirli bir şekilde yapılması kimseye yakışmaz ama açıkça yalan söyleyen Ümit Özdağ’a yakışmıştır.

Ajandası yalan, iftira ve güdümlü operasyon olanın kimliği siyasetçi olamaz. Biz, her çalışmamızı milletimizin gözü önünde, milletimizle paylaşarak yaparız. Kapalı kapılar ardında gizli ajanda ile operasyon siyaseti yapmak ancak bu tiplere yakışır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.