Ümit Özdağ, Türk milliyetçilerinin kırmızı çizgisidir

Ümit Özdağ, Türk milliyetçilerinin kırmızı çizgisidir
17.04.2020
A+
A-

Sayın Ümit Özdağ üzerinden Türk milliyetçilerine bir operasyon yapılmaktadır.

Son 18 yıldır Türk milletinin ne kadar milli refleksi varsa sistematik bir şekilde operasyona maruz kaldı. Bin bir emekle, kan ve gözyaşıyla kurulan Türkiye Cumhuriyetinin önce kurumlarına VESAYET adı altında savaş açıldı. Bu ihanet sürecini hepimiz birlikte ibretle yaşadık. Şanlı Türk ordusunu önce hedef aldılar. Ve Türk’ün kutsalı sayılan ERGENEKON adını terörle özdeşleştirdiler. Bugün basında köşe başlarını tutan ve her kılığa giren sözde yazarlar, gazeteciler bu ihanet oyununun amigoluğunu yaptılar. Milliyetçi, vatanperver ve Atatürkçü ne kadar subay, astsubay varsa FETÖ terör örgütüyle işbirliği yaparak ekarte ettiler. Silivri dile gelip konuşsa bu rezaletleri yaşatanlar toplumun huzuruna bir gün dahi çıkamazlar.

Adalet reformu adı altında ne kadar tapınakçı varsa yargı kurumuna yerleştirildi. Emniyet, Milli İstihbarat derken bütün kurumlar VESAYET adı altında ihanet odaklarına teslim edildi.

Türk’ün kanıyla sınırları çizilmiş olan Türk vatanı, nazlı Türk bayrağı ve Türk milleti kavramlarını dahi pervasızca tartışmaya açtılar. Doymak bilmeyen siyasal İslamcılık virüsü, 95 yıllık düzeni kargaşaya sürüklerken üniter devlet anlayışına son darbeyi vurmak için Oslo ile başlayan ihanet süreci Dolmabahçe Sarayı ve Habur’da kurulan rezalet çadır mahkemeleriyle zirveye çıktı. Askeri kışladan Türk bayrağı indiriliyor, teröristler hendeklerle bir bölgeyi işgal ediyor ve mevcut iktidar kardeşlik türküleriyle destekçisi satılmış basınla algı operasyonu yapmaya devam ediyordu.

Bu ihanet oyunları bizi 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar getirdi. Bütün bu süreçler yaşanırken Türk milliyetçileri yaşanan ihanet oyununu bertaraf etmek için bütün meşru yöntemleri kullanarak milletimizi bilgilendirmeye çalıştı.

Bu kadar sicili ihanetlerle dolu bir iktidar ve onun memuru haline gelmiş yargı, Sayın Ümit Özdağ üzerinden Türk milliyetçilerini yargılamaya çalışıyor.

Libya’da şehit düşen askerlerimizin cenazesini ilgili ilde bütün siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini davet ederek yapan siz değil misiniz? ‘Yaşanan bu olayda birkaç şehidimiz var’ diyerek Türk’ün şehitliğe atfettiği anlamı bile sulandıran sizler değil misiniz?

Sayın Özdağ; hayatını Türk milletine adamış, alanlarda da, akademik hayatında da Türk milleti ve devletinin gür sesi olmuş bir vatan sevdalısıdır. Sizler liboşlarla kitle iletişim araçlarında Türk milletini musalla taşına koyarken Sayın Özdağ, gür sesiyle ihanetinizi yüzünüze çarpan bir Türk milliyetçisi oldu.

Basın yayının açık -seçik yazdığı bir hadiseyi muarızlarınıza karşı koz olarak kullanmak neyin nesi oluyor?

Türk milliyetçileri bu coğrafyanın, bu ülkenin, bu milletin ve yüce Türk devletinin mensuplarıdır. Şehitliği, gaziliği vatanseverliği aidiyetsizlerden öğrenecek değiller.

Sayın Özdağ hakkında çıkarılan fezleke hukuki değil siyasi bir fezlekedir. Tıpkı Ergenekon, Balyoz gibi. Burada Sayın Özdağ ve onun da içinde bulunduğu İYİ PARTİ’ye bir kumpas kurulmaktadır. Daha önce bu oyunu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e yaptınız. Bunları yutmayız beyler.

Kaşif Kozinoğlu ve daha nice subaylar harcanırken, kozmik oda ihanet odaklarına açılırken Türk milleti adına görevini yapmayan ilgililer neredeydiniz?

Sayın Özdağ, Türk milliyetçilerinin kırmızı çizgisidir. Sayın Özdağ’a kurulan kumpas Türk milliyetçilerine yapılmıştır. Sayın Özdağ’ı yargılamak Türk milletinin egemenliğini, Türk devletinin üniter yapısını ve Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü yargılamakla eşdeğerdedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.