Ümit Özdağ, FETÖ’cülerin hedefi oldu

Ümit Özdağ, FETÖ’cülerin hedefi oldu
25.10.2020
A+
A-

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, yaptığı açıklamaların ardından FETÖ’cülerin hedefi oldu.

FETÖ iltisaklı sosyal medya hesaplarından ve internet sitelerinden, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a organize saldırı başladı.

Özdağ’ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yla ilgili değerlendirmesinin ardından Türkiye’den mahkeme kararıyla erişime kapalı internet siteleri üst üste haber yapmaya başladı. FETÖ iltisaklı sosyal medya hesapları da bunları paylaşarak, Ümit Özdağ’ı “ETÖ” dedikleri hayali bir örgütle ilişkilendirmeye çalıştı.

SALDIRILAR ORGANİZE

CNNTürk’teki açıklamalarından sonra sessizliğini koruyan Ümit Özdağ, FETÖ’cü hesaplardan yapılan paylaşımları alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

– FETÖ hesaplarının yaptığım açıklama sonrasında organize bir şekilde sosyal medya üzerinden beni hedef göstermesi ve tepki vermesi dikkat çekici.

– Saldırıların beni hedef alması, doğru yolda olduğumuzu kanıtlar nitelikte…

Tele7/24 kanalında da Bülent Korucu, ‘Darbe Simsarı: Ümit Özdağ’ paylaşımında İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ ile ilgili asılsız iddialarda bulundu.

-O bir darbe çocuğu, darbeci evladı; darbe kokusunu en önce alıp durumdan vazife, vazifeden rant çıkarabilen bir uyanık. Küçük çıkarlar peşinde ömrünü heba eden bir şark kurnazı olduğundan, ayağına gelen büyük fırsatları ıskalamış beceriksiz aynı zamanda.

HAFTA İÇİNDE 2. BOMBA İDDİASI

Öte yandan Özdağ’ın, hafta içinde bir açıklama daha yapacağı öğrenildi. Ümit Özdağ’ın bu açıklamasında, kamuoyuyla bazı belgeleri paylaşacağı iddia edildi.

(Kaynak: ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.