Ümit Özdağ, Bülent Arınç’a imzalı kitap verdi. Arınç: ‘Bu da bana kapak olsun’

Ümit Özdağ, Bülent Arınç’a imzalı kitap verdi. Arınç: ‘Bu da bana kapak olsun’
18.02.2019
A+
A-

Ankara Kitap Fuarı’ndaki okurlarıyla buluşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, standa gelen eski TBMM Başkanı Arınç’a imzalı kitap verdi. Arınç’ın “Bu da bana kapak olsun” diyerek kabul ettiği kitap, TSK’daki FETÖ yapılanmasını anlatıyor.

Dün gerçekleşen13.  Ankara Kitap Fuarı’nın ikinci gününde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ,  imza gününde okuyucuları ile bir araya geldi. Kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Özdağ’ın imza gününün düzenlendiği Kripto Yayınları standına sürpriz bir isim de ziyarette bulundu.

Arınç: “Bu da bana kapak olsun!”

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve Özdağ kitaplarını imzaladığı esnada Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç standa gelerek, Yeniçeri ve Özdağ’dan imzalı kitap istedi.

İlk önce 24. Dönem Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’den imzalı kitap aldığı sırada Arınç’a, Ümit Özdağ da kendi kitabını imzalayarak uzattı.

Özdağ,  Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki FETÖ yapılanmasını anlattığı “Kendi Ülkesinde Kuşatılmış Ordu: Türk Silahlı Kuvvetleri” kitabını Arınç’a verirken, “Siz yaptınız, ben yazdım”  dedi.

Özdağ’ın Arınç’a iğneleyici göndermesi üzerine “Bu da bana kapak olsun” diyen Arınç, imzalı kitabını alarak stanttan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.