ULSAD ilk konserini verdi

ULSAD ilk konserini verdi
19.12.2017
A+
A-

Uludağ Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu (ULSAD) muhteşem bir konserle sezona başladı.Bursa Büyükşehir Belediyesi himayesinde; Uludağ Sanat Derneği ve Dr.Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Çocuklar Derneği ile ortaklaşa hazırlanan ve geliri Spastik Engelli çocukların giderlerinde kullanılmak üzere verilen Türk Sanat Müziği Konseri salonu dolduran sanatseverlerden olumlu not aldı.

Tayyare Kültür Merkezi’nde,Uludağ Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı şef Hilmi Bozdemiryönetimindeki koro ve solistler birinci bölümde Mahur makamında ikinci bölümde ise Kürdilihicazkar makamındaki eserleri seslendirdiler.

Uludağ Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu şef Hilmi Bozdemir yönetimde güzel bir finallede konseri tamamladı.Konser sonundaBursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Köse ve Dr.Ayten Bozkaya Spastik Engelli Çocuklar Derneği Başkanı İdris Göz de Şef Hilmi Bozdemir’e,koristlere ve solistlere ayrıca saz sanatçılarına teşekkürlerini iletip kutladı.Konsere katkıda bulunan sponsorlarada plaket takdiminde bulundular.

Uludağ Sanat Derneği Başkanı Bahadır Öztabak, “Bu tür organizasyonlarla ihtiyacı olan derneklere bir nebzede olsa katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Bu tür etkinlikleri başka derneklerlede organize etmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.