Ufuk Ay’dan Nilüfer Belediyesi’ne uyarı: Aynı hatalar tekrar yaşanmasın!

07.09.2018
A+
A-

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, hafta sonu gerçekleşecek olan Nilüfer Müzik Festivali ile ilgili Nilüfer Belediyesi’ne uyarılarda bulundu. Geçmişte yapılan hataların yeniden yaşanmamasını dilediklerini ifade eden Ufuk Ay, toplumsal değerlerin göz ardı edilmediği bir festival olması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda Nilüfer Belediyesi’nin sorumsuz tavrı sonucu Festivalin maksadını aştığını belirten Başkan Ufuk Ay, “Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen bu festivalde, özellikle geçmiş yıllarda birçok olumsuz tablo ile karşılaştık. Eğlencenin ne yazık ki kontrol edilemediği, daha da ötesi Belediye’nin sorumsuz tavrı sonucu istenemeyen görüntülerin ortaya çıktığını gözlemledik. WC ihtiyaçları içeride yeterince karşılanamadığı için sokaklarda hoş olmayan görüntüler yaşandı. Mahalleli bu gibi durumlardan fazlasıyla rahatsız olduğunu bizlere iletiyor. Biz festival veya benzer organizasyonlara kesinlikle karşı değiliz. Yalnızca halkın hassasiyetlerinin ön planda olması gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla aynı hataların tekrar yaşanmamasını ümit ediyoruz” dedi.

Festivalin önceki yıllardan dolayı sicilinin bozuk olduğunu da kaydeden Ufuk Ay, “Geçtiğimiz yıllarda 18 yaş altına alkollü içki satıldığını, bu ve benzeri durumlardan dolayı festivale katılanların da rahatsız olduğunu gördük. Maalesef istenmeyen görüntüler festival alanı dışına da taşmıştı. Tekrar ediyorum, aileler çocuklarını Belediye’ye emanet ederek o festivale gönderiyor. Dolayısıyla Belediye’nin çok daha fazla sorumluluk alması ve benzeri yakışıksız olayların önüne geçmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.