Türkiye’de ‘Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru’ Bursa’dan…

Türkiye’de ‘Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru’ Bursa’dan…
13.08.2020
A+
A-

Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Tuncay Sezgin, pek çok kategoride yılın en iyilerinin açıklandığı “Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri” töreninde, “Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru” ödülüne layık görüldü.

Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Tuncay Sezgin, Türkiye çapında düzenlenen prestijli ödüllerden “Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri” töreninde adından övgüyle söz ettirdi.

Op. Dr. Tuncay Sezgin, pek çok kategoride yılın en iyilerinin açıklandığı “Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri” töreninde, “Yılın En İyi Blefaroplasti Yapan Doktoru” ödülüne layık görüldü.

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri töreni, İstanbul’da özel bir turistik gezi gemisinde, Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşti.

Gecede usta oyuncu Müjdat Gezen, Modacı Yıldırım Mayruk, Pop Müzik Sanatçıları Soner Sarıkabadayı ve Gökhan Tepe gibi pek çok önemli isme ödüller verilirken, alanında en önemli isimlerden biri olan Tuncay Sezgin de almış olduğu ödülle büyük bir gurur yaşadı.

Ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Tuncay Sezgin, “Böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmek gerçekten tarif edilmez bir duygu. Ödülü eşime ve çocuklarıma armağan ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Blefaroplasti nedir?

Göz çevresinin yüz mimiklerinin odak noktası olması sebebiyle, yaşlanma ilk olarak bu bölgede başlamaktadır. Göz kapakların düşüşü giderek görme sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Bu alanda oluşan değişiklikler, yüzde yorgun ve mutsuz bir ifade meydana getirebilmektedir.

Blefaroplasti olarak adlandırılan göz kapağı operasyonu sayesinde, hastalar yorgun yüz ifadesinden kurtulup daha genç ve çekici gözlere sahip olabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.