Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şubesi, 29. yaşını kutladı

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şubesi, 29. yaşını kutladı
05.03.2019
A+
A-

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Bursa Şubesi, kuruluşunun 29’uncu yılını ve yeni yönetim kurulunun görev teslimini düzenlediği etkinlikle kutladı.

Efehan Hotel’de düzenlenen geceye TÜKD Bursa Şubesi Kurucu Başkanı Aytaç Toker, derneğin yeni başkanı Ayla Efe ve geçmiş dönem başkanı Türkan Aras’ın yanı sıra, çok sayıda dernek üyesi ve eşleri katıldı.

Üyelere bir selamlama konuşması yapan TÜKD Bursa Şubesi Başkanı Ayla Efe, şubenin kurucu başkanı Aytaç Toker başta olmak üzere, derneğin büyüyüp gelişmesinde rol oynayan tüm başkan ve üyelere teşekkürlerini sundu.

“Yol gösterici olmaya devam edeceğiz”

Efe, “Beni ve yönetim kurulumu göreve layık gören tüm üyelere şükranlarımı sunuyorum. Gelecek dönemde de hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 29’uncu yaşını kutlayan derneğimiz, 29 yıldır olduğu gibi, gençlerimize, üniversitede okuyan kızlarımıza yol gösterici rolünü sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Programda konuşan TÜKD Bursa Şubesi geçmiş dönem başkanı Türkan Aras da, Ayla Efe ve yönetimine görevinde başarılar diledi. Aras, “Kadınlar ve kız çocukları için rol model olmaya çalışan derneğimiz, kamu adına hizmet etmek amacıyla çalışmaktadır. Gelecek dönem de her zaman başkanımız Ayla Efe ve yönetiminin yanında olup, hizmetlerimizi beraberce sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Kadının sosyal hayata karışmasına STK’ların önemi büyük”

Kadının toplumsal hayattaki rolünün önemine değinen TÜKD Bursa Şubesi kurucu başkanı Aytaç Toker de, sivil toplum kuruluşlarının, kadınların hayatın her alanında söz sahibi olmasında önemli bir yere olduğunu söyledi.

Gecede ayrıca Türk Üniversiteli Kadınlar Bursa Şubesi’nin yeni üyeleri Sabahat Demir, İlknur Özcan Yıldırım ve Ayşe Ünal’a üyelik rozetleri takıldı.

Gecenin sonunda derneğin geçmiş dönem ve yeni dönem başkanları ile yönetim kurulu üyeleri birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.