Türk Telekom ile Hasanağa OSB iş birliği…

Türk Telekom ile Hasanağa OSB iş birliği…
21.12.2019
A+
A-

Türk Telekom ve Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi arasında “Elektronik Denetleme Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemleri” projesi ile Türk Telekom Yeni Nesil OSB projelerinin 2.sinin hayata geçirilmesine dönük protokol imzalandı.

Türkiye’deki sanayileşmenin gelişmesinde büyük role sahip olan Organize Sanayi Bölgeleri’ne (OSB) teknolojik, modern, çevreci ve yenilikçi çözümler sunan Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, son olarak Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi ile iş birliğine gitti.

Hasanağa OSB’nin güvenliğinin artırılması amaçlanan projede OSB’nin 8 önemli noktasında son teknoloji güvenlik sistemleri kullanılacak. Anlaşma kapsamında düzenlenen imza törenine Türk Telekom Bursa Bölge Müdürü Hüsnü Canbaz ile birlikte Hasanağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, Bölge Müdürü Bahattin Canıgüleç ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Bursa Kent Merkezine 23 km uzaklıkta ve yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerine kurulu, bünyesindeki 156 katılımcı firması ve yaklaşık 12bin çalışanı ile yatırım değeri, üretimi, ihracatı, istihdamı ve ekonomiye katkısı sayesinde Bursa’da OSB’ler arasında stratejik bir öneme sahip olan Hasanağa OSB bundan böyle Türk Telekom güvencesiyle güvenliğini sağlamış olacak.

TT Büyük Müşteriler Teknik Satış Yöneticisi Engin Demirci, TT Bölge Yerel Satış Yöneticisi Süleyman Erhan Gök, TT Büyük Müşteriler Teknik Satış Yöneticisi Ali Cambaz, TT Büyük Müşteriler Satış ve Ofis Yönetimi Müdürü Mesut Bilecikli, Hasanağa OSB Bölge Müdürü Bahattin Canıgüleç, Hasanağa OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sivri, Hasanağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, TT Bursa Bölge Müdürü Hüsnü Canbaz, Hasanağa OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Pancaroğu, TT Kamu Segment Grup Müdürü Ahmet Tatlısu, TT Kamu Segment Kıd. Uzmanı Cansu Koç, TT Büyük Müşteriler Teknik Satış Yöneticisi Erdem İdemen.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.