Türk sporunun acı günü

Türk sporunun acı günü
29.05.2019
A+
A-

İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Bakırköy İstiklal Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ahmet Süleymanoğlu(53), TEM Otoyolu Bolu mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Ahmet Süleymanoğlu, Osmaniye Hamidiye Camii’nde öğle namazına müteakiben Bakırköy Müftüsü Selami Aydın’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı’nda defnedildi.

Süleymanoğlu’nun cenazesine; ailesi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, AK Parti İBB adayı Binalı Yıldırım, İstiklal Spor Kulübü yönetimi, sporcular, İstanbul’daki diğer amatör spor kulüplerinin yöneticileri, sevenleri ve binlerce Bakırköylü katıldı.

Merhumun yakınlarına ve İstiklal Spor Kulübü yöneticilerine taziye ziyaretinde(dün)  bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “1921 yılında kurulan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir maaşını bağışladığı kulüp olan İstiklal Spor çok değerli bir  emekçisini kaybetti. Benim de çok yakından tanıdığım Ahmet Süleymanoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve İstiklal Spor camiasına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.