Turgay Erdem’in seçim ofisi, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor

Turgay Erdem’in seçim ofisi, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
25.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in, ‘’Nilüfer’in kalbindesiniz’’ sloganıyla oluşturulan seçim ofisi, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in, ‘’Nilüfer’in kalbindesiniz’’ sloganıyla oluşturulan seçim ofisi, vatandaşların adeta akınına uğruyor. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yer alan ve resmi açılışı 18 Şubat’ta yapılan seçim ofisi, Erdem’e destek vermek isteyen her kesimden vatandaşı ağırlamayı sürdürüyor.

Açılış saatinden itibaren ofise gelmeye başlayan vatandaşlar, çay-kahve ikramı eşliğinde birbirleriyle tanışıp, sohbet etme imkanı da buluyor. Saha çalışmalarından arta kalan zamanlarını ofiste geçiren Turgay Erdem ile bir araya gelerek, görüş, öneri ve taleplerini aktarabilen vatandaşlar, ‘’Nilüfer’in kalbi’’nden mutlu şekilde ayrılıyor.

Ziyaretçileriyle yakından ilgilenen Erdem, seçim ofisinin ‘’katılımcı belediyecilik’’ anlayışlarının somut bir yansıması olarak faaliyet gösterdiğini belirterek, vatandaşların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu söyledi. Erdem, seçim kampanyası süresince ilçenin tüm mahalle ve sokaklarında çalışacaklarını ve herkese dokunacaklarını ifade ederek, ‘’Bu kapsamda seçim ofisimize gelen vatandaşlarımızın sorun-sıkıntıları, görüş, öneri ve taleplerini almayı da çok önemsiyoruz. Herkesi ofisimize bekliyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.