Turgay Erdem’e STK’lardan ziyaret

Turgay Erdem’e STK’lardan ziyaret
07.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek, görüş ve önerilerini dinledi.

Erdem, ilk olarak Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sağlıklı ve güvenli yapılaşma konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Turgay Erdem, seçim ofisindeki görüşmede, ‘’katılımcı belediyecilik’’ anlayışı kapsamında STK’ların da görüşlerine önem verdiğini belirterek, bu kapsamda Jeoloji Mühendisleri Odası’nın düşünce ve önerilerini de dikkate aldıklarını ve alacaklarını söyledi.

Ardından Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Dursun Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Erdem’i ziyaret etti.

Emeklilerin Nilüfer’in kentlilik bilincine katkısına dikkati çeken Erdem, Emekliler Meclisi üyelerinin ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere gereken her şeyi yeni dönemde de yapacaklarını belirtti.

Turgay Erdem, ziyaretler sonrası semt pazarlarına giderek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tezgahları tek tek gezen Erdem, esnafın sorun ve ihtiyaçlarını dinledi.

Nilüfer’in daha mutlu bir kent olması için sokağın nabzını dinlemenin önemine vurgu yapan CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, bu çerçevede semt pazarları ve kahvehane ziyaretlerini sürdüreceğini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.