Turgay Erdem’e destek ziyaretleri sürüyor

Turgay Erdem’e destek ziyaretleri sürüyor
02.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Bayburtlular Dernek Yönetimi ve İYİ Parti kurucularını seçim ofisinde konuk ederek, istek ve önerilerini dinledi.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, daha yaşanılabilir bşr kent için toplum tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Bayburtlular Dernek Yönetimi, İYİ Parti il kurucuları ve muhtar adaylarının da aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş, Erdem’i seçim ofisinde ziyaret ederek, destek verdi.

Erdem, yaptığı konuşmada, daha önce olduğu gibi yeni dönemde de vatandaşlarla daha sık bir araya gelmeyi önemsediğini belirterek, “Nilüfer’i daha da geliştirmek için hep birlikte hareket edeceğiz. Bu bakımdan ziyarete geldiğiniz, sorun ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete gelen Bayburtlular Dernek Yönetimi, İYİ Parti il kurucuları ve muhtar adaylarının desteğinden mutluluk duyduğunu dile getiren Erdem, şöyle konuştu:

“Nilüfer için bana destek verdiğiniz kadar Büyükşehir’de de Mustafa Bozbey’e desteğinizi bekliyorum. Hep birlikte daha yaşanılabilir, daha sorunsuz bir kent için hareket etmeliyiz. Nilüfer’de, kentsel dönüşümden mahalle komitelerinin en küçük istek ve taleplerine kadar, tüm konularda Büyükşehir’i arkamızda hissedersek daha hızlı ve daha etkin çözümler getirebiliriz. Bu nedenle, sizlerle yüz yüze bir araya gelmek, sorularınıza yanıt vermek, önerilerinizi dinlemek, desteğinizi hissetmek bizler için çok önemli. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.