Turgay Erdem’den 93 Muhacirleri Derneği’ne ziyaret…

Turgay Erdem’den 93 Muhacirleri Derneği’ne ziyaret…
31.01.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, 93 Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

Erdem, derneğin Fethiye Mahallesi’ndeki binasına gelişinde, gençlerin meşale gösterisi ve alkışlar eşliğinde karşılandı.

93 Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kentin en güçlü sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirten Erdem, “Ben de cumhuriyetin ilanı ile birlikte Bursa’ya göçle gelen bir muhacir ailenin çocuğuyum. Drama’dan gelen ailem, 1924 yılında kentimize yerleşmiş. Dolayısıyla sizlerle kader ortağıyız. Türkiye, hepimizin anavatanı” dedi.

Turgay Erdem, Bursa’ya göçle gelip burayı memleketi bilen ailelerin çocukları olarak kenti çağdaşlaştırma yolunda birlikte hareket etmenin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Nilüfer Belediyesi olarak yeni dönemde de 93 Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni projelerine destek vereceğiz. Katılımcı demokrasiden yana bir yönetim anlayışımız var. Dernekler, meslek odaları, muhtarlar bizim için olmazsa olmaz değerler. Örgütlü çalışmalara, projelere çok önem veriyorum. Sizinle beraber yolumuzda yürümek isteriz. İstek ve önerilerinizi her zaman dinleyeceğime söz veriyorum. Böylece çağdaş bir kent olan Nilüfer’i birlikte daha iyi ve daha güzel bir yaşam merkezine dönüştüreceğimize inanıyorum.”

93 Muhacirleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Ateş ise 2002 yılında 7 kişiyle çıktıkları yolda üye sayılarının 580’e çıktığını dile getirerek, ‘’Fethiye’nin mahallelerinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Nilüfer Belediyesi ve CHP İlçe Başkanlığı her zaman desteklerini derneğimize göstermiştir. Yeni dönemde de başkan adayımız Turgay Erdem’in görev başına geçmesiyle ile birlikte bu desteğin süreceğini inanıyoruz. Bu bakımdan Sayın Erdem’i adaylığı nedeniyle tebrik ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.