Turgay Erdem Özlüce’de vatandaşlarla buluştu: Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak

Turgay Erdem Özlüce’de vatandaşlarla buluştu: Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak
23.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: Yeni nesil belediyecilik anlayışı doğrultusunda Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüferlilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Erdem, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’ndaki seçim ofisinde vatandaşlarla buluştu. Kadınların ve gençlerin sayıca fazla olduğu buluşmada Nilüferlilerin yoğun ilgisi dikkati çekti.

Erdem, toplumun her kesimiyle el ele vererek Nilüfer’i ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirdiklerini belirterek, “Yeni nesil belediyecilik anlayışı doğrultusunda Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak” dedi.

Her kesim ve yaştan vatandaşların Nilüfer ile ilgili sorularını yanıtlayan, görüş ve önerilerini alan Erdem, vatandaşların kent yönetimine dair düşüncelerinin sadece seçim dönemlerinde değil her zaman büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:

”Sizleri dinliyor, raporlar tutturuyorum. Elbette eksiklikler vardır ve biz bunları yeni dönemde hep birlikte tamamlayacağız. Bu konuda endişeniz olmasın. Diğer taraftan birçok sorun da Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiriyor. Bu bakımdan kendim için oy isterken sizlere daha hızlı ve tam anlamıyla hizmet verebilmek için Büyükşehir Belediyesi’nde de Mustafa Bozbey için oy istiyorum.”

“HERKES İÇİN NİLÜFER…”

Erdem, önümüzdeki dönem Nilüfer’de tüm canlılar için daha çok yaşam hakkı ve sevginin hakim olacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Nilüfer’i, daha neşeli çocuklar, özgür gençler ve kısacası daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek üzere yola çıktık. Dün ve bugün olduğu gibi yine omuz omuza vereceğiz ve hedeflerimize ulaşacağız. Başarı çıtamızı çok daha yukarılara taşıyacağız. Biz herkes için bir Nilüfer hedefliyoruz. Bu nedenle desteklerinizi bekliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.