Turgay Erdem, ‘filenin sultanları’yla buluştu!

Turgay Erdem, ‘filenin sultanları’yla buluştu!
08.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla bir araya araya geldi.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Nilüfer Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla buluştu.

Erdem, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” sözünü hatırlatarak, gençlerin spora yönelmesinin çağdaşlaşma yolunda önemine işaret etti.

Nilüfer’in kültür, sanat ve ekonominin olduğu gibi sporun da başkenti konumunda bulunduğunu vurgulayan Erdem, şunları söyledi:

“Spor kulübümüzün başarılarını yakından takip ediyor ve destekliyorum. Nilüfer Spor Kulübü’nün değerli sporcularının özverili çalışmalarıyla sporu seven miniklere de örnek olduğunu biliyorum. Voleybol, basketbol ve diğer spor dallarında Türkiye’nin adı sayılır takımlarını çatısında buluşturan

Nilüfer’in siz başarılı sporcularıyla gurur duyuyorum. Sporu seven bir birey olarak her zaman desteğim sizinle olacak. Nice başarılara imza atacağınıza eminim.”

Yenilikçi belediyecilik anlayışında gençlerin rolünün büyük olacağını da vurgulayan Erdem, Nilüfer Belediye Spor Kulübü Başkanı Muhabbet Aydın’a çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.