TÜMSİAD Bursa’dan ramazan ayı mesajı

TÜMSİAD Bursa’dan ramazan ayı mesajı
15.05.2018
A+
A-

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kur´an-ı Kerim´in nail olduğu, yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı ramazan ayının önemine değinen, TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, bu mübarek ayın tüm dünyada devam eden savaş ve haksızlıkların son bulmasına vesile olmasını diledi.

“MİLLETÇE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTIRMALIYIZ”

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan şunları söyledi: “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifin bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Huzur, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı ramazan ayına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği ve birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği mübarek bir aydır. Bu vesileyle dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran ramazan ayının, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Aziz Milletimizin ve tüm üyelerimizin, Ramazan-ı Şerif’ini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.