TÜMBULSEVDER’in atom karınca başkanı, yine sevindirdi

TÜMBULSEVDER’in atom karınca başkanı, yine sevindirdi
12.12.2020
A+
A-

Kısa adı TÜMBULSEVDER olan Türkiye Bulanıklılar Eğitim Kültür Sevgi ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Selahattin Turan, yaptığı programlar projeler ile öncü dernek olmaya, farkındalık ortaya koymaya devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarının atom karınca başkanı olarak tanınan Turan; son projesi ile de 80 engelliyi sevindirdi. Başkan Turan, toplam 80 engelliye engelli arabası hediye ederek kamuoyunun takdirini bir daha kazanmayı başardı.

TÜMBULSEVDER Başkanı Selahattin Turan, derneğin açılımındaki sevgi ibaresinin gereği, sevgiyi yayma adına bu projeye imza attığını belirterek mutluluğunu ifade etti.

Muş’un Bulanık ilçesinde yaşayan hemşehrilerine engelli aracı yollayan Turan; proje desteklerinden dolayı Turgut Başdinç, Fuat Karadoğan, Barış Serbest ve Orhan Serbest’e de teşekkür ederek; ”pandemi sürecinde en büyük engel sevgisizliktir” diyerek, ”Engelli kardeşlerimizi sevindirme adına bu projemizi gerçekleştirdik” dedi.

Sosyal sorumluluki sosyal farkındalık ortaya koymaya devam edeceklerini belirten Selahattin Turan, ”Amacımız mazide hoş bir seda bırakmaktır. İnsanlara faydalı olmayanı ölülerden say gitsin anlayışını hizmet felsefemiz yaptık. Durmadan yorulmadan sosyal yardımlara, sosyal sorumluluk gereği farkındalık ortaya koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.