TÜGİAD Bursa’dan BALKANTÜRKSİAD’a iade-i ziyaret…

TÜGİAD Bursa’dan BALKANTÜRKSİAD’a iade-i ziyaret…
10.05.2019
A+
A-

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni (BALKANTÜRKSİAD) ziyaret etti.

Ziyarette, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleşen ziyarette konuşan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar, “Bursa’nın güçlü kurumlarından biri olan BALKANTÜRKSİAD ile iletişimimiz çok kuvvetli. Ben dâhil olmak üzere birçok arkadaşımız aynı zamanda BALKANTÜRKSİAD üyesi. Bursa’nın bu önemli derneği, BALKANTÜRKEVİ gibi çok önemli bir merkez yaparak gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu. Mümkün olduğunca iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Çünkü bunun kentimize ve ülkemize çok yararı olacaktır.” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı TÜGİAD Bursa Şubesi’ne teşekkür eden Başkan Tunakan, konuşmasında gençliğin önemine vurgu yaptı. Bursa’nın bu iki güçlü derneğinin mutlaka ortak projeleri hayata geçirmesi gerektiğini ifade eden Tunakan, “Sizin gibi köklü bir dernek ile ortak çalışmalar yapmak şehir ve ülkemiz adına oldukça yararlı olur. Genç olmanızın da enerjisiyle güzel projeler ortaya çıkarabiliriz. Biz çok büyük bir aileyiz. Bu ailemizde sizlerden de arkadaşlar var. Umarım hep birlikte kent ve ülke için güzel işler yaparız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.