TÜGİAD Bursa Şubesi, STK’ları ağırladı

07.12.2018
A+
A-

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi; Bursa iş dünyasının önde gelen STK’larından Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) ve Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) ile bir araya geldi. Toplantıda ortak proje geliştirmenin yanı sıra ulusal ve uluslararası platformlarda ‘Bursa’ menfaatleri için birlikte hareket etme kararı alındı.

TÜGİAD Bursa Şubesi; RUMELİSİAD, DOSABSİAD ve BUİKAD Başkanları ve Yöneticilerini ağırladı. Karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirildiği toplantıya; TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar, RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, BUİKAD Başkanı İpek Yalçın ve derneklerin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Bursa’nın Türkiye’nin en önemli üretim ve gelişim merkezlerinden biri olduğunun altını çizen TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar, “Bugün Bursa’nın en önemli STK’larının bir araya gelmesinden dolayı oldukça memnuniyet duyuyorum. Aslına bakıldığında bu masadaki kurumlar, sürekli olarak birbiriyle iletişim halinde olan, ortak projeleri ele alan ve Bursa için sorumluluk almayı bir bilinç haline getirmiş STK’lardır. Bizler ‘birlikten kuvvet doğar’ mantığıyla hareket ediyoruz. Ortak paydamız ‘Bursa’. Dolayısıyla kentimize ve bu kentte nefes alan herkese karşı sorumluluğumuz var. Bu bağlamda bugün yaptığımız toplantıları, periyodik hale getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda yapılan TÜGİAD Bursa Şubesi Genel Kurulunda Başkanlık görevine seçilen Ersoy Tabaklar’a hayırlı olsun dileklerini ileten RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, BUİKAD Başkanı İpek Yalçın da ‘Bursa’ menfaatleri için ortak paydada buluşmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.