TÜED’den Yeni Kaplıca anlaşması

TÜED’den Yeni Kaplıca anlaşması
11.03.2020
A+
A-

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi’nden üyelerine yeni hizmet.

TÜED, Sağlık Bakanlığı ruhsatlı dünyaca ünlü kaplıcalarla indirim anlaşması yaparak, dernek üyelerinin ve birinci derece yakınlarının bu imkandan yararlanmalarını sağlayacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, emeklilerin daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri ve aile  bütçelerine katkıda bulunmaları amacıyla yeni bir projeye daha imza attıklarını ifade etti.

Sağlık Bakanlığı ruhsatlı dünyaca ünlü kaplıcalarla indirim anlaşması sağladıklarını vurgulayan Başkan Pars, 14 Haziran 2014 tarihinden bugüne emekliler adına çok sayıda anlamlı projeye imza attıklarını ve bunlara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Başkan Pars, ‘’Anlaşma yaptığımız kaplıcalar, özellikle ortopedik kırık sonrası nöroloji, yüz felci, sinir sıkışmaları, romatizmal hastalıklar, her türlü eklem hastalıklarına iyi gelen sulardır. Kaplıcalarımızın 3 bin yıllık Bizans ve Roma döneminden gelen bir mazisi vardır. Yoncalı Termal Hotel,  % 20, Nehir Termal Hotel  % 20, Emet Termal Kaplıcaları ile de % 25 indirim anlaşması yapılmıştır” dedi.

Anlaşma yapılan kaplıcalar ve otellerle ilgili tüm emeklilerin bu indirimlerden faydalanmasını ve şifa bulmalarını temenni ettiklerini ifade eden TÜED Başkanı Kenan Pars, ”Bu çalışmalardan üyelerimiz ve birinci derece yakınları faydalanacaktır. Diğer kurum ve şirketlerle yaptığımız anlaşmaları da duyurmaya devam edeceğiz ‘’ diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.