TÜED’den Nilüfer Belediyesi’ne ziyaret

TÜED’den Nilüfer Belediyesi’ne ziyaret
20.02.2020
A+
A-

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi Başkanı Kenan Pars ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem‘e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını ve toplumun en mağdur kesimini emeklilerin oluşturduğunu hatırlatan ve ‘’Emeklilerin hak arama mücadelesini kararlılıkla ve yılmadan sürdüreceğiz’’ diyen Başkan Kenan Pars, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve refah seviyelerini yükseltmek için birçok projeye imza attıklarını, yeni projeler de üretmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Emeklilerin sorunlarına da değinen Pars, Belediyeler’in gençler için gençlik merkezleri açtığını takdirle karşıladıklarını ancak bu memleketin temel taşı olan emeklilere de gençler kadar özen göstermelerini istedi.

Başkan Pars, emeklilerin belediyelerden yardım beklediklerini, her zaman dayanışma içinde olacaklarını ve emeklilerin dertlerine Belediyelerin de çözüm olmalarını istedi.

Nilüfer Belediye Başkanı  Turgay Erdem de ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Şube Başkanı Kenan Pars’ı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı takdir ettiğini ve emekliler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.