Timsah’ın tatlı zaferi

Timsah’ın tatlı zaferi
04.05.2018
A+
A-

TSYD Bursa Şubesi, Hacı Hasanoğulları’nın katkılarıyla Bursaspor maçına tat kattı.
Spor Toto Süper Lig’in 31’nci haftasında Bursaspor kırılma noktası olarak kabul edilen Atiker Konyaspor karşısında Sow ve Ertuğrul’un golleriyle 2-1’lik zafere ulaşırken, puan durumunda da rahat bir nefes aldı. Keyifli mücadeleye medya mensupları da yoğun ilgi gösterirken, 110 gazeteci akreditasyon gerçekleştirdi.

Devre arasında ise basın emekçilerini ‘tatlı’ bir sürpriz bekliyordu. İlk yarıda atılan 2 golün keyfiyle, fuaye alanına gelen gazeteciler Hacı Hasanoğulları’nın TSYD Bursa Şubesi ve Bursaspor için özel hazırladığı 4 metrelik baklavayı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ELLERİYLE İKRAM ETTİ

Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, medya mensuplarına elleriyle baklava ikram etti.  TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile birlikte baklava tepsisiyle objektiflere poz veren Aktaş, yoğun ilgiden dolayı gazetecilere teşekkür etti. Ekmekçi ise dernek olarak meslektaşlarına yönelik çalışmaların artarak süreceğini belirtti. Organizasyonda Hacı Hasanoğulları Satış Yöneticisi Özlem Kıral da hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.