Temel Karamollaoğlu’ndan ‘Türkiye İttifakı’ çıkışı!

Temel Karamollaoğlu’ndan ‘Türkiye İttifakı’ çıkışı!
16.10.2019
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Barış Pınarı Harekatı ile hiç kimsenin partizanca bir tavır takınmaması gerektiğini ifade ederek, “İlla bir ittifaktan bahsedeceksek ‘Türkiye İttifakı’ olmalıdır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat’taki eğitim merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na bir kez daha desteklediklerini ifade eden Karamollaoğlu, “Barış Pınarı Harekatı ile milletimizde meydana gelen birlik duygusu çok önemlidir. Hiç kimse partizanca bir tavır takınmamaktadır. Bu çok önemlidir. Siyasi bir rant ile olaya yaklaşanlar olursa aziz şehitlerimize hakaret etmiş olurlar.” dedi.

“TÜRKİYE İTTİFAKI OLMALIDIR”

Barış Pınarı Harekatı’nda siyasetin kenara bırakılmasını ifade eden Karamollaoğlu, “Cumhur ittifakı, Millet ittifakı gibi söylemler bir kenara bırakılmalıdır. İlla bir ittifaktan bahsedeceksek bunun adı da “Türkiye İttifakı” olmalıdır.” ifadesini kullandı.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.