Tarikat lideri, Yıldırım’ın seçimleri neden kaybettiğini açıkladı!

Tarikat lideri, Yıldırım’ın seçimleri neden kaybettiğini açıkladı!
05.04.2019
A+
A-

Nurullah kendisini derviş olarak tanımlarken, “Binali Yıldırım elimi tam sıkmadığı için çarpıldı” ifadelerini kullandı ve İstanbul’u AKP’nin kaybetmesi ile ilgili ‘hepimiz çarpıldık’ yorumunda bulundu.

İstanbul’da yerel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre kaybeden AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın neden seçimleri kaybettiğine dair Uşşaki tarikatının liderinden ilginç bir yorum geldi.

Uşşaki tarikatının lideri Fatih Nurullah, kendisini derviş olarak tanımlarken, “Binali Yıldırım elimi tam sıkmadığı için çarpıldı” ifadelerini kullandı ve İstanbul’u AKP’nin kaybetmesi ile ilgili ‘hepimiz çarpıldık’ yorumunda bulundu.

Uşşaki tarikatı lideri Nurullah ayrıca, “İstanbul’un kaybolması demek bütün emeklerin boşa gitmesi demek” ifadelerini de kullandı.

İşte yerel seçimlerin Uşşakki tarikatına göre değerlendirmesi:

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin, “1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu, 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor” demesiyle hatırlanan Uşşaki tarikatı liderine “seçim ziyareti” yaptığı ortaya çıkmıştı.

(tele1.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.