Sonbahar modasında ‘deri ceketsiz tarz olmaz’ diyenler başı çekti

09.10.2018
A+
A-

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre, Sonbahar modasında ‘Deri ceketsiz tarz olmaz’ diyenler başı çekti.

KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘Sonbahar modasının vazgeçilmez kıyafeti’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu deri ceket alarak favori sonbahar kıyafeti seçildi.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, modaya yön vermeye devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce sonbahar modasının en favori kıyafeti hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette deri ceket oyların yüzde 64’ünü alarak kızların ve erkeklerin favori parçası seçildi. Polar sweatshirtler yüzde 21 oy alarak ikinci olurken onu yüzde 10 oy oranıyla kadınların tercihi olan bootie’ler takip etti. Yüzde 5 oy alan tulum ise dördüncü oldu.

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD’de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.

  • KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor.
  • Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor.
  • KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı.
  • KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.