Sinan Oğan’dan kendisini hedef gösteren yazara sert tepki…

Sinan Oğan’dan kendisini hedef gösteren yazara sert tepki…
30.07.2019
A+
A-

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, iktidara yakın Daily Sabah gazetesi yazarı Merve Şebnem Oruç’a verdiği yanıtta “Benim Esad/Muhaberat yanlısı herhangi birisiyle görüştüğümü iddia edip bu iddiasını ispatlamayan alçaktır, şerefsizdir, namussuzdur ”dedi.

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, kendisini hedef gösteren iktidara yakın Daily Sabah gazetesi yazarı Merve Şebnem Oruç’a tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından Merve Şebnem Oruç’a yanıt veren Sinan Oğan, “Kadını ayrı iftira atıyor erkeği ayrı! Devlet elinizde! Benim Esad/Muhaberat yanlısı herhangi birisiyle görüştüğümü iddia edip bu iddiasını ispatlamayan alçaktır, şerefsizdir, namussuzdur! Benim gibi Türkçü’yü onlar bulsa bir kaşık suda boğar onlar” ifadelerini kullandı.

Oruç, Twitter hesabından “Bu argüman ne Suriye’ye gittiğinizi ne de muhaberat/Esad yanlısı hariç bir Suriyeliyle muhatap olduğunuzu gösteriyor Sinan Oğan. Savaşın ortasında, geride kalmış eş, dost, akrabalarına yardım götürmek için bayramı fırsat bilmek, ne zaman tatil yapmak oldu?” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.