Şehitlerin huzurunda diploma heyecanı

Şehitlerin huzurunda diploma heyecanı
04.05.2018
A+
A-

Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, mezuniyet törenini Çanakkale’de gerçekleştirdi.

17 Nisan Salı günü Okul Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim yöneticileri, Eğitim Liderleri, Öğrenciler ve Velilerin de katılımı ile birlikte coşkulu bir mezuniyet töreni yaşayan Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, ellerindeki diplomalar ile unutulmaz anlar yaşadılar.

Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Ömür Çolpan, “Özel Osmangazi Okulları olarak öğrencilerimize Çanakkale Ruhunu aşılamak için mezuniyet törenlerimizi Çanakkale’de şehitlerimizin huzurunda yapıyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz kendilerine emanet edilecek vatan topraklarının hangi fedakârlıklarla korunduğunu anlasınlar, bilinçlensinler ve bu şuurla donanımlı olarak yetişsinler. Bu sebeple öğrencilerimize temsili diplomalarını, daha okul yaşlarında iken cepheye koşup, diplomalarını alamadan vatan ve millet için kendini feda eden şehitlerimiz adına veriyoruz. Şehitlerimizin huzuruna gelirken onlara öğrencilerimizin değerler eğitimi uygulamaları kapsamında okudukları 40 Kur’an-ı Kerim hatmini hediye ediyoruz, Ruhları Şad olsun” ifadelerini kullandı.

Abide yanında yapılan programda öğrencilere diplomaları dağıtılırken, programa katılan yaklaşık iki yüz kişi duygu dolu anlar yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.