Şampiyon, İMO Bursa Şubesi’nnden…

Şampiyon, İMO Bursa Şubesi’nnden…
10.05.2018
A+
A-

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen 30’uncu Geleneksel Futbol Turnuvası, Özlüce Şükrü Şankaya Tesislerinde oynanan final müsabakası ile sona erdi.

21 Mart Çarşamba günü açılışı yapılan turnuva 20 takımın katılımı ile gerçekleşti. Finale çıkan İnşaat Beton ve İnşaat Çelik takımları adına yakışır bir final maçı oynayarak izleyenlere de büyük heyecan yaşattılar. 4-4 tamamlanan maçın normal süresinin ardından seri penaltı atışları ile 7-6 turnuva şampiyonu, İMO Bursa Şubesi adına sahaya çıkan İnşaat Beton Takımı oldu. Turnuva ikincisi İnşaat Çelik Takımı olurken 3’lük derecesini elde eden takım ise Makina Kaynak oldu.

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, maç sonrasında takım oyuncularını tebrik ederek, dostluk ve birlikteliğin pekiştiği turnuvada kupayı almanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Albayrak, ayrıca turnuva boyunca centilmence mücadele eden tüm takımlara teşekkür etti.

Kupa törenine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Turnuva süresince mücadele eden tüm takımları tebrik ederek organizasyonda emeği olan herkese teşekkür etti.

Turnuva şampiyonu İnşaat Beton

Turnuva 2.si İnşaat Çelik

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.