Ramazan’ın bereketi DOSAB’da beraber paylaşılacak

Ramazan’ın bereketi DOSAB’da beraber paylaşılacak
17.05.2018
A+
A-

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici Ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca bölgede faaliyet gösteren firma çalışanlarını, aileleri ve Demirtaş bölgesi sakinlerini ağırlayacak.

Bu yıl 3. kez kurulan ve geleneksel hale gelmeye başlayan iftar çadırında, günde 1000 kişiye iftar verilecek. Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışmanın üst düzeyde yaşanacağı iftar çadırının kapıları tüm Bursalılara açık olacak. Her gün bir bölge sanayicisinin destekleyeceği çadırda, Ramazan boyunca yaklaşık 30 bin kişiye iftar verilecek.

İLK İFTARI BERABER YAPTILAR

Ramazan ayının ilk günü ile birlikte DOSAB-DOSABSİAD iftar çadırında, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de ilk iftarı çalışanlar ve Demirtaş sakinleriyle beraber açtılar.

Tüm İslam alemine hayırlı dileyen DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, Ramazan ayında birliğin önemine dikkat çekti. Öztürk, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımızda, çalışanlarımız, ailelerimiz ve Demirtaş halkıyla bir arada olmak güzel bir duygu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.