Prof. Dr. Bilgen, deneyimlerini uluslararası etkinlikte paylaştı

Prof. Dr. Bilgen, deneyimlerini uluslararası etkinlikte paylaştı
06.03.2019
A+
A-

Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’in eş başkanlığında Uluslararası Ortopedi Derneği Diz Protezi bilimsel etkinliği İstanbul’da yapıldı…

Özel Medicabil Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’in eş başkanlığında İstanbul’da düzenlenen “Diz Protezi Kursu” Marmara Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Yurtiçi ve yurtdışından ortopedi ve travmatoloji alanında çalışan doktorların katıldığı ve iki gün devam eden kongrede ilk yapılan ve ikinciye ihtiyaç duyulan diz protezi ameliyatları konusundaki yeni uygulamalar ele alındı.

Diz anatomisi, protez seçimi, dizde kemik kaybı yönetimi, proteze bağlı kırıklar gibi konular ile yeni diz ameliyatı tekniklerinin değerlendirildiği kursta, Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen  “Boşluk Dengeleme Tekniği” ve “Periprostetik Eklem Enfeksiyonu” konularında bilgilendirme yaptı.

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Belçika merkezli SICOT (Uluslararası Ortopedi  Cerrahisi ve Travmatoloji Derneği)’ın  aktivasyonu olan bu bilimsel etkinliğin ardından yaptığı açıklamada Prof. Dr. Bilgen, “Yurtiçi ve yurtdışından katılım sağlayan, ortopedi ve travmatoloji alanında çalışan doktorlar ile önemli değerlendirmeler ve bilgi alışverişi yapıldı. Başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.