Özkan: Demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz

Özkan: Demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz
14.07.2018
A+
A-

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; millet olarak, emperyalistlere karşı her zaman uyanık olunması ve demokrasiye mutlaka sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında önemli bir mesaj yayınladı.

Açıklamasında, “Söz konusu vatan olduğunda, halkımız neler yapabileceğini tüm dünyaya yeniden gösterdi” diyen Başkan Ali Özkan, tarihimize kara bir leke olarak geçen geceyi aydınlığa çeviren, toplara ve tanklara iman gücüyle karşı koyan halkımız, asırlardır süregelen vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi” dedi.

Başkan Özkan, 15 Temmuz’da halkın topyekûn şekilde gösterdiği güçlü birlikteliğin; dosta umut, düşmana korku saldığını altını ifade ederek, aziz Türk milletinin, vatan sevgisini tüm dünyaya ispatladığını ve bağımsız yaşamak isteyen birçok topluma da örnek olduğunu söyledi.

Batılı emperyalist ülkelerin, yerli işbirlikçileri ile 15 Temmuz’da başlattıkları işgal girişiminin milletçe geri püskürtüldüğünü kaydeden Özkan, mazlumların umudu Türkiye’de son 16 yıllık dönemde elde edilen gelişimin de hızla devam edeceğini söyledi.

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Başkan Ali Özkan, dış güçler ve yerli maşalarının asırlardır sergiledikleri oyunlardan asla vazgeçmeyeceklerine vurgu yaparak, mazlumların son umudu Türk milletinin bu konuda her zaman uyanık olması gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığına vurgu yapan Özkan, hayal bile edilemeyen sayısız yatırımları ile geleceğe umutla bakan bir döneme geçildiğini söyledi.

Ali Özkan, 15 Temmuz vesilesiyle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygı ile yâd ettiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.