Ozan Güven ve Yüksek Sadakat, İzmir Amerikan’ı coşturdu

Ozan Güven ve Yüksek Sadakat, İzmir Amerikan’ı coşturdu
15.05.2018
A+
A-

Özel İzmir Amerikan Koleji’nin kampüsünde gerçekleşen Bazaar Day’de gençler Ozan Güven söyleşisi ile eğlenceli dakikalar geçirirken Yüksek Sadakat konseri ile coştu.

Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI), 60 yılı aşan geleneğini bozmayarak bu yıl yine eğlence dolu bir bahar şenliğine ev sahipliği yaptı. Okul kampusunda gerçekleşen Bazaar Day etkinliğinde gençler unutamayacakları bir gün yaşadılar. Etkinliğe gelenler gün boyu süren çeşitli eğlence aktivitelerinden yararlandılar, çekilişe katıldılar. Günün ilerleyen dakikalarında İzmir Amerikan Koleji öğrencilerinin hazırladığı tasarımlardan oluşan ve tüm kreasyonları yine ACI öğrencilerinin sunduğu bir defile izlendi. Defile aralarındaki dans showları izleyicilerin beğenisini topladı.

Defilenin sonrasında sahne alan, Ozan Güven keyifli sohbeti ve sempatik tavırları ile öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Güven, kendisine yöneltilen sorulara büyük bir içtenlikle cevap vererek, sanat yaşamı, içinde bulunduğu projeler ve hayat felsefesi ile ilgili öğrenmek istenilenleri seyircilerle paylaştı.

Gün, amfitiyatroda yapılan ve Bazaar Day’e damgasını vuran Yüksek Sadakat konseri ile sona erdi. Grup, gençlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu. Konser boyunca en güzel parçalarını okuyan Yüksek Sadakat’a gençler tüm şarkılarında eşlik ettiler. Konserin sonunda Öğrenci Birliği üyeleri ve Müdür Yardımcısı Seçil Yöndem, Yüksek Sadakat grubuna günün anısına bir plaket sundu. Grup,  Türkiye’nin aydınlık yüzünü karşılarında görmekten duydukları memnuniyeti belirterek öğrencilerden oluşan izleyici grubuna teşekkür etti.

ACI Öğrenci Birliği’nin, İzmir Amerikan Kolejinde Yetişenler Derneği’nin katkılarıyla toplum hizmeti projelerine destek amacına yönelik olarak düzenlediği  bu büyük organizasyona bu sene Limak, Touristica, Ege Yapı, Alternatif Market, Pehlivanoğlu, Miko 1801, Cartel Coffee Company, La Capria Suite Hotel, Emir Hotels, Tamuğur, Avod, Günallar Elektrik, Orça Mimarlık, Heykel Suites, Dr. Didem Dereli, Atölye Kivi, Veysi’s ve Çağdaş Turizm gibi şirketlerin yanısıra birçok mezun ve veli de sponsor olarak destek verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.