Osmangazili AK kadınlardan çat kapı ziyaret

Osmangazili AK kadınlardan çat kapı ziyaret
10.06.2018
A+
A-

AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşın talep ve şikayetlerini dinlemeyi sürdürüyor.

Türkiye için kritik bir öneme sahip 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kalırken, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçenin dört bir yanını karış karış dolaşan Osmangazili AK Kadınlar, gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle, vatandaşların dertlerini yerinde dinliyor ve kendilerine iletilen taleplerin çözüme kavuşmasına katkı sağlıyor.

“Cumhurbaşkanımıza sözümüz var”

Bugüne kadar yaklaşık binlerce eve çat kapı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımıza sözümüz var; çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu bağlamda Atıcılar, Zafer, Adnan Menderes, Altıparmak, Çırpan gibi birçok mahallemizde ve adeta ilçemizin dört bir tarafında, seçim çalışmaları kapsamında şuana kadar 4 bin 562 eve; erken seçim kararı alındığından bu yana ise yaklaşık 8 bin eve çat kapı ziyaretler gerçekleştirdik ve bu evlerde ikamet eden vatandaşlarımızın beklentilerini, taleplerini ve şikayetlerini alarak ilgili mercilere ilettik. Çok olumlu dönüşler de aldık. Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki halkımızın AK Parti’ye, AK kadrolara olan inancı tam. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı sandıklardan yeni bir zaferle ayrılacağız inşallah. AK kadroların bir neferi olmaktan duyduğumuz memnuniyet ve gururla çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz ve edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.