Osmangazi Koleji minikleri yeteneklerini sergiledi

Osmangazi Koleji minikleri yeteneklerini sergiledi
21.05.2018
A+
A-

Özel Osmangazi Koleji 1. sınıf öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu müsameresi ile yıl boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı yakaladı.

Özel Osmangazi Koleji’nde düzenlenen gösteriyle, okul müdürü Ömür Çolpan, okul idaresi ve öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrenciler, hazırladıkları gösteriyle izleyicilerden büyük alkış topladı.

1. sınıf öğrencilerinin sene boyunca öğrendiklerini sergiledikleri gösteride minikler şiir, dans, ilahi ve şarkı gösterileriyle velilerin büyük beğenisini kazandı. Öğrenmenin, okuma-yazmanın ve ilk öğretmenin önemine vurgu yapılan tiyatro gösterisi ise öğretmenlerin duygu dolu dakikalar yaşamasına sebep oldu. Bunun yanı sıra, velilere bilmeceler soran minikler, ailelerini de gösterinin bir parçası yaptı. Hazırlanan slayt gösterisiyle de 1. sınıf öğrencilerinin bir yıl boyunca biriktirdiği anılar sunuldu.

“DAİMA DOĞA, BİLİM VE SPOR İLE BİRLİKTE”

Gösterinin ardından konuşan Özel Osmangazi Koleji Müdürü Ömür Çolpan, öğretmenlere ve öğrencilere hazırladıkları gösteri için teşekkür etti.

Çolpan, “Çocuklarımız yıl boyu öğrendiklerini aileleriyle paylaşma fırsatı yakaladığı için çok heyecanlılar. Onların bu harika gösterisi bizleri de çok gururlandırdı. Okul olarak daima doğa, bilim ve spor ile birlikteyiz. Öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra, onların spor, sosyal, bilim konularında da donanımlı birer birey olmaları için çabalıyoruz. Öğrencilerimizin bilim ve kültür ışığında ilerlemelerini arzuluyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.