Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın’dan miting gibi seçim ofisi açılışı

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın’dan miting gibi seçim ofisi açılışı
04.03.2019
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, milletvekilleri ve partililerin katılımıyla Demirtaş’ta seçim ofisi açtı. Adeta miting havasında gerçekleşen ve sürekli ‘Osmangazi Aydın’lanacak’ tezahüratları yapılan açılışta Erkan Aydın, herkesin başkanı olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Sosyal belediyeciliği Osmangazi’ye getireceklerini söyleyen Aydın, “Katılımcı, sizlerin fikrini soran, bir hizmet yapılacaksa ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla değil burada yaşayan mahalle sakinleriyle birlikte çözüm üreten bir anlayış getireceğiz. 6-7 yılda Demirtaş’ı ne hale getirdiler görüyorsunuz. Şuradaki ağaçlarla dolu, içerisinde çay bahçeleri olan yemyeşil meydan bile betona dönüştü. Bir türlü istediklerini, hak ettiklerini alamamış Demirtaşlı vatandaşlarımız görüyoruz ki artık değişim istiyor. Bu kalabalık martın sonunun bahar olacağının işaretçisi. Sizlerin bu desteği gücümüze güç katıyor. Osmangazi aydınlanacak, Bursa gülümseyecek, Demirtaşlılar da hak ettiği, hayal ettiği Demirtaş’a kavuşacak” diye konuştu.

Aydın’ın ardından söz alan CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Demirtaşlılar’dan Erkan Aydın için oy istedi.

Özkoç, Aydın’ın hayallerini gerçekleştirmek için Osmangazi’den belediye başkan adayı olmak istediğini ve Osmangazililer’den kendisine sahip çıkmalarını istedi.

Özkoç, “Erkan Aydın, belediye başkanı olursa bu Ak Partili, MHP’li, CHP’li diye ayrıştırmayacak. Herkese sahip çıkacak. Erkan Aydın başkanlığında Osmangazi’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Aydın, Osmangazi’yi tüm Türkiye’ye, dünyaya tanıtacak” dedi.

(Kaynak: bursahabermerkezi.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.