Orjin Automotive, ihracatta gururumuz oldu

20.07.2018
A+
A-

Bursa’da faaliyet gösteren ve otomotiv yan sanayiinin öncü firmalarından olan Orjin Automotive, tedarikçi ve paydaşları arasında yer alan Dinamik Otomotiv yöneticileri ve Bursa Bölge ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası Orjin Automotive üretim tesislerini gezen ve yedek parça üretim aşamaları konusunda bilgiler alan Dinamik Otomotiv yöneticileri ve Bursa Bölge ekibi, Orjin Automotive ile iş ortaklığı yapmaktan mutlu olduklarını söylediler.

Dinamik Otomotiv Bursa Bölge Müdürü Fatih Öğreten ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Orjin Automotive Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Öztürk, iş ortaklarıyla zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Otomotiv ve yedek parça üretiminin merkezi Bursa’da Nilüfer Hasanağa Sanayi Bölgesi’nde yaptıkları akıllı fabrika yatırımlarıyla kısa sürede sektörde önemli bir yer edindiklerini ifade eden Öztürk, üretimlerinin büyük çoğunluğunu yurtdışına ihraç ettiklerini belirtti.

YURTDIŞINA ÇALIŞIYOR

Orjin Automotive Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Öztürk, otomotiv yedek parça üretimi konusunda Bursa’nın önemli firmaları arasında yer aldıklarını, kurulduğu 1998 yılından bu yana binek ve hafif ticari araçlar için süspansiyon ve direksiyon parçaları ile salıncak kolu, rotil, rotbaşı, rotmili ve z-rot üretimini gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Öztürk, Orjin Automotive olarak tüm Avrupa ve Asya menşeli binek ve hafif ticari araç marka ve modelleri için üretim yedek parça üretimi yaptıklarını ve üretimlerinin yüzde 80’ini başta Avrupa, Güney Amerika ve Kuzey Afrika ülkelerine ihraç ettiklerini belirtirken, yurtiçinde ise ülke çapında yayılmış seçkin toptancı bayileri kanalıyla araç servislerine ve parça kullanıcılarına ulaştıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.