Onur Market eski oyuncaklarla çocuklara umut olacak

Onur Market eski oyuncaklarla çocuklara umut olacak
12.05.2018
A+
A-

Onur Market ‘Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun…’ sloganıyla ihtiyacı olan çocukları oyuncaklarla buluşturacak anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak.

Onur Marketlerde  kurulacak oyuncak toplama depolarında biriken arızalı, bozuk, kullanılmayan oyuncaklar, tamir edilip yeniden can bulacak ve ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşacak.

Erikli ve Ataevler AVM de sevilen oyuncular Semra Sima ve Bekir Aslantaş’ın katılımıyla gerçekleşen projenin lansmanına Atma Projesinin mimarlarından Muammer Kavazoğlu ve Onur Market Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Ahmet Korucu hazır bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLMELİ…”

Proje hakkında konuşan Ahmet Korucu, “Çocuklarımız mutluluğumuz, geleceğimiz. Onların yüzleri gülmeli ki bizlerim de gülsün. Başlattığımız bu sosyal sorumluluk projemizle birlikte ihtiyacı olan çocuklarımıza bir nebze de olsa mutluluk yaşatmak istedik. Bizleri kırmadan, bu güzel projeye destek olmak amacıyla aramızda bulunan değerli sanatçılarımız Semra Sima ve Bekir Aslantaş’a çok teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı bu anlamlı projeye destek olmaya çağırıyoruz ” dedi.

“ATMA PROJESİNİ TÜM TÜRKİYE’YE YAYMAK İSTİYORUZ”

Atılacak, eskimiş oyuncakların, çocuklara yeni bir umut olacağını dile getiren Muammer Kavazoğlu ise “Onur Market’e bizlere sağladığı bu imkan ve destek için çok teşekkür ediyorum. Bu projenin büyüyerek gelişmesini ve tüm Türkiye’ye yayılmasını arzuluyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Atma Projesine desteklerinden dolayı sanatçılar Semra Sima ve Bekir Aslantaş ile Onur Market’e teşekkür belgesi verildi. Projeye ilk desteği de Semra Sime ve Bekir Aslantaş gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.