OİB Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buluyor

OİB Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buluyor
03.05.2019
A+
A-

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) sektörde katma değerli ürün ve teknolojileri geliştirmek amacıyla 9-10 Mayıs tarihlerinde Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleştireceği “Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması”nda ödüller, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla sahiplerini bulacak.

Türk otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek temsilcisi OİB’in Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde bu yıl “Otomotivde Dijital Dönüşüm” temasıyla düzenlediği yarışmada, başarılı proje sahipleri 250 bin TL ödül, yurtdışında eğitim ve İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezinde projelerini geliştirme hakkı kazanacak.

Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek olan etkinlikte Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su M. Gürcan Karakaş “Türkiye’nin Otomobili Projesi ve Otomotiv Ekosisteminin Dönüşümü” konulu bir konferans verecek.

Bosch-Türkiye ve Ortadoğu Direktörü Steven Young, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun gibi başarılı isimler teknoloji ve mobilite kavramının otomotiv sektörüne yansımasını, dijitalleşmenin sebep olduğu hızlı gelişmeleri ve yenilikleri paylaşacak.

“Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması” ödül töreni, OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik ve yarışmanın Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu’nun ev sahipliğinde OİB Yönetim Kurulu ile otomotiv ve teknoloji şirketleri, startup’lar, melek yatırımcılar, teknokentler, üniversiteler ve nihai tüketiciler gibi geniş bir yelpazeden katılımcıları bir araya getirecek.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.