O ilde 300 AK Partili İYİ Parti’ye geçti!

O ilde 300 AK Partili İYİ Parti’ye geçti!
21.01.2019
A+
A-

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Antalya’da 300 AKP üyesi, partiden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti.

İYİ Parti Antalya il binasındaki törenine, İYİ Parti il başkanı Ahmet Aydın, Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kepez ilçe başkanı Osman Bulut, Muratpaşa ilçe başkanı Mustafa Gönenç ve partililer katıldı.

ÜLKEMİZDE ÜRETİM DURDUĞU ÇİFTÇİNİN PERİŞAN OLDU

AKP’den istifa ederek iyi partiye katılanlar adına konuşmaya yapan Yusuf Öztürk, “Ülkemizde üretim durduğu çiftçinin perişan olduğu bir dönemde, Suriyelilere her türlü imkânı sunan hükümetine tepki göstermek adın partimiz AKP’den istifa ediyoruz” diye konuştu.

“BU İNSANLAR İKTİDAR PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİLER”

İYİ Parti il başkanı Ahmet Aydın, partilerine katılan 300 kişinin İYİ Parti’ye inandığı için cesurlar hareketine omuz verdiklerini kaydetti.

Aydın şöyle konuştu; “Biz Milletimize inandık, onların adaletli muhakemeye sini gördükçe daha coşku ve inançla doluyoruz. Başarmak için gece gündüz çalışarak milletimize hizmet vermek için söz veriyoruz. Çünkü bu insanlar iktidar partisinden istifa ederek aramıza katıldılar.”

İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal da yaptığı konuşmada, İYİ Parti’nin sağlıklı doğmuş ve sağlıklı büyüyen bir parti olduğunu vurgulayarak, “İyilik çemberini genişletmek için aramıza katılan yeni üyelerimize hoş geldin derken, politik çalışmalarımızda önümüzü açan sn. İl başkanıma çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.